LINKS

 

 

 

 

Xooka Sessions 1st edition - The Girls Surf Workshop

Ben jij die chick die al eerder gesurft heeft en haar surfen graag wil verbeteren? Dan is dit de perfecte dag voor jou! Op 27 mei vindt in Wijk aan Zee de Xooka Sessions by Roxy plaats. 

Xooka Sessions is een middag en avond vol met leuke workshops. Geschikt voor alle beginnende en intermediate Surfgirls die echt beter willen gaan surfen. Zo krijg je surfles gericht op jou niveau. Is er een workshop ding-repair: want wat doe je als je een kleine beschadiging aan je board heb maar morgen loopt er een mooi golfje? Dan maak je hem natuurlijk zelf even snel!
Voor de 1st edition hebben we een relaxte locatie in Wijk aan Zee. In de luwte van de Noordelijke Havendam hebben we die dag niet alleen een super surf spot, maar ook strandtent Hot-Zone voor ons zelf. Hier kunnen we omkleden en eten we een voor ons gemaakte biologische surfers meal. We sluiten 's avonds af rond de knisperende vuurkorf.

Voor wie:
Je hebt een paar keer gesurft, maar je wil beter worden, of  je surft al lekker down the line en wilt  goed die bottom turn leren maken.  We gaan het water in met kleine groepen, dus we kunnen ons programma op jou niveau toepassen. Je hebt een eigen pak en een eigen board. Heb je geen eigen board, maar surft wel en wil wel meedoen, laat het ons even weten en we kijken even wat we voor je kunnen regelen.
Heb je nog nooit op een board gestaan is het beter om  in de zomer mee te doen aan onze beginners clinnics. 

Lua Beach Surf Sessions with Xooka and Roxy

Programma:
Er is een super programma, met veel tijd om te leren, heel veel zelf te doen en daarna ook gewoon te relaxen rond het de vuurkorf.
12:30 - 13:00 Inloop en omkleden.
13:00 - 16:30 Surf workshops
16:30 - 17:30 Dinner time
18:00 - 19:00 Workshop
19:00 - 21:00  Relaxen rond de vuurkorf
De hele dag zijn er testboards van Surftech beschikbaar die kunnen rouleren. We hebben alles aanwezig, van performance longboards tot fishes en shortboards. 
Na afloop krijg je een goodiebag van Roxy, Lua Beach, Matunas en een kortingsbon van 25% bij Xooka.nl

Inschrijven & kosten:
De kosten voor deze dag zijn 25,= euro. Dit is inclusief maaltijd, 2 drankjes, goodiebag, workshop en een kortingsbon** te besteden bij Xooka.  Je moet wel zorgen voor je eigen surfpak en board. Heb je geen eigen board, laat het ons vooraf even weten en we kijken wat we voor je kunnen regelen.
Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar workshop@xooka.nl. Je ontvangt na aanmelden van ons een betaal link waarmee je binnen 3 dagen via ideal of met creditcard kan betalen.
Wat we nodig hebben om je in te schrijven: je naam, adresgegevens, e-mail en telefoon nummer. En een naam en telefoon nummer van iemand die we kunnen bereiken mocht er op die dag iets met jou aan de hand zijn.

Voorwaarden:
- Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
- Inschrijving alleen geldig na betaling.
- Bij slecht surfweer is er een alternatief programma.
- Deelname is op eigen risico.
- Deelnamegeld kan niet geretourneerd worden.
- Inschrijvingen zijn pas geldig na het ontvangst van het inschrijfgeld.
- Deelneemsters moeten in bezit zijn van een zwemdiploma A en B
- Voor de inschrijving van de surfdag geldt VOL = VOL
Contact:
Heb je vragen stuur even een mailtje naar workshop@xooka.nl
Op de dag zelf zijn we te bereiken op de volgende nummers: 
Georgina: 06-50208520
Peter: 06-45745920

© 2009 LuaBeach. All rights reserved | Graphics by Robyn Cresswell | info@lua-beach.com